Trænere

Marie Ejby Hansen

 Marie varetager træningen på 

Junior - Young - Rookie - Ready - High Five Vest og Race Runners. 

Derudover også på holdene Skills&Drills og Full Body.

Marie har 15 års erfaring som løbetræner for begyndere og øvede løbere og er certificeret DGI og DAF løbetræner med speciale i halvmaraton- og maratondistancen. Derudover har hun deltaget i adskillige kurser for at dygtiggøre sig inden for træningsplanlægning, løbeteknik og skadesforebyggelse.

"Via mit tidligere arbejde som folkeskolelærer har jeg 12 års undervisningserfaring af børn og unge som idrætslærer. 

Jeg elsker også selv at dyrke sport og igennem min interesse for triatlon og udholdenhedssport har jeg efterhånden en del erfaring med træning og deltagelse i løb og konkurrencer. Jeg har tidligere været en del af age group landsholdet i triatlon.

Udover at jeg selv synes det er dejligt at dyrke meget motion, brænder jeg for at motivere børn, unge og voksne til at dyrke mere motion og hjælpe dem med at finde lysten frem til løb og træning og dermed opnå bedre kondition, mere styrke og en bedre livskvalitet. Det giver mig meget at opleve, at dem jeg træner, bliver stolte af det de præsterer.

Mine træningsprogrammer er bygget op så de er varierende men overskuelige og nemme at gå til. Træningsprogrammerne består hver uge af en tempotur, en længere rolig tur og en intervaltræning  på hold. 

Det er vigtigt for mig at der er en god stemning omkring træningen, at alle føler sig velkommen på holdene, at vi bakker hinanden op, når det er hårdt og at mine løbere går fra fællestræningerne med en god fornemmelse og lyst til at arbejde videre med løbetræningen." 

Jeg glæder mig til at løbe sammen med jer.

/Marie

Andreas Pietras Bøgh

Andreas Pietras Bøgh er ansat som træner i HVRunners og varetager mandagsholdet Road Runners.

Andreas er prof.ba Psykomotorisk terapeut og efteruddannet personligtræner med en særlig passion for løb. Han er derudover en erfaren løber på distancer fra 3000m til Marathon. Til daglig arbejder han som terapeut på et plejecenter i Gilleleje. Udover trænerrollen har vi også glæde af Andreas som løber på holdet Race Runner. 


 "For mig er bevægelse livskvalitet, jeg elsker at komme ud, og har lært at elske de rolige ture lige så meget som de hårde hurtige. For mig er det vigtigt at lære sig selv at kende som løber, og blive bevidst om det du gør, planlægge og mærke efter. Jeg lægger et stort fokus på, at træningen skal være sjovt og social lige som den skal være effektivt og målrettet. Vi skal gå glade hjem, vi skal glæde os til næste gang, og så skal vi udvikle os selv som mennesker og løbere. Jeg syntes det er utroligt spændende at være en del af en klub der arbejder for fælleskabet, har et øje for kulturens udvikling og som leverer videns baseret træning"


/Andreas

Sune Pedersen

Sune Pedersen er 40 år, bor i Ølsted og arbejder til dagligt som salgskonsulent. Sune har de sidste 6 år  løbet OCR og trailløb på elite-plan, derudover har han undervist i OCR i 3 år i et fitnesscenter. Sune er træner på vores trailhold, Trail Runners

Sune deltager i mange spændende løb i Danmark og rundt omkring i verden og han har stor erfaring med løb i udfordrende terræn. Når Sune ikke bruger weekenderne på at deltage i løb, ser man ham ofte tonse rundt på trailspor i de nordsjællandske skove. Sune kender derfor skovene ud og ind og som træner på Trail Race Runners kan han føre løberne rundt på spændende ruter. 

"Da jeg har en stor kærlighed for bjerge, har jeg deltaget i en del udenlandske løb i bla, New Zealand, Andorra, Østrig, Italien & Schweiz.

At løbe i bjergene, er noget af det mest betagende for mig. 

 At løbe trail i skoven, er ikke bare god træning. 

Men også en fantastisk måde at opleve naturen på i alle 4 årstider. 

Når vi løber på de tekniske spor, kræver det at alle sanser er tilstede på én gang hvilket også giver et mentalt pusterum fra den travle hverdag.

Jeg glæder mig meget til at dele ud af de oplevelser det giver derude. 

Hvis I selv går med tanken om at prøve et trailløb i bjergene på sigt, må I endelig spørge ind. 

Man behøver på ingen måde at være topatlet for at deltage i disse."

/Sune Pedersen

Lena Thoft

Lena Thoft er 36 år gammel og bor i Hillerød og er træner på holdet Trail Runners. Når Lena ikke løber arbejder hun som dyrepasser på Københavns Universitet, primært med heste. 

Lena startede sit liv med løb i 2009 som landevejsløber, men blev i 2015 introduceret til OCR som hun blev bidt af og så god at hun i flere år dyrkede det på elite plan. I løbet af 2020 gik Lena over til Ultratrail løb som defineres ved +50km distancer. Lena elsker udenlandske løb, men hun dyrker også stadig OCR og underviser i det i fitness center.

  

"For mig er trailløb rigtig løb da vi tvinges til at bruge kroppen på den mest hensigtsmæssige måde. Alsidig træning er nøglen, og der er uendelig mulighed for udvikling. Det motiverer sindet med konstant forandring på sporet og giver en form for mindfulness. Alene eller med andre løbere i storslået natur er det det bedste jeg kan bruge min tid på. Jeg har opdaget at min krop fungerer godt på langt og langsomt løb, og har derfor fundet min hylde med ultratrail.

Jeg håber at kunne vække andres glæde ved trailløb og inspirere til at komme endnu mere ud at røre sig, sammen."

/Lena

Daniella Keseric

Daniella bor i Hillerød og er en passioneret løber med flotte 5 km og 10 km tider. Daniella har også prøvet kræfter med trail og ultraløb i bjergene og i 2022 tog hun en løbetræneruddannelse for at udvikle sig yderligere som løber og løbetræner. Daniella er træner på High Five City og på Mini Runners.


“Jeg startede med at løbe for at komme i bedre form, men det er blevet til så meget mere. Det giver mig tid til at tænke, det er meditativt i naturen og jeg har det super godt efter en løbtræning. Gennem de sidste 3 år med løb, har jeg udviklet en utrolig disciplin. Lært meget af hvad ens krop kan og ikke kan, prøvet grænser med at løbe i bjergene med mange højdemeter. Alle kan lære at løbe og flytte grænser i forskellige løbeformer og terræn. Derfor har jeg også fået denne passion for at lære andre at løbe. I 2021 tog jeg derfor løbetræneruddannelsen hos Allan Zachariasen i DGI Nordsjælland, og jeg glæder mig til at begynde at bruge det jeg har lært hos børnene og begynderløberne i HVRunners Jeg har været med i klubben i et år og er utrolig glad for, at jeg nu har fået lov til at hjælpe andre med, at lære at løbe på en sund og fornuftig måde.

Jeg glæder mig meget til at være med i HVRunners som træner, få træner erfaring og møde en masse seje løbere."


/Daniella

Anne Sofie Munk Marcussen

Anne-Sofie bor i Hillerød og har løbet i klubben, siden den startede. Anne-Sofie har været træner for et gå-hold og har kørt et senior-trænings forløb. Nu er Anne-Sofie træner for Senior Runners og ved at uddanne sig til Personlig træner med speciale i Seniorer samt Outdoor-og Hjemmetræning.

"Jeg meldte mig ind i HVRunners fordi jeg i mange år havde løbet alene uden at der rigtig skete nogen fremgang. Jeg havde brug for et program, der kunne guide mig og ikke mindst nogle løbekammerater og en træner. Udover at jeg kom i god form, har jeg lært hvordan jeg får styr på mit tempo, og hvordan man skal "økonomisere" sine kræfter. Det motiverer mig rigtig meget, at der er hold, der venter på én, og at vi er fælles om at komme igennem træningen. Og måske er det også derfor, jeg nu selv er blevet træner. Jeg vil gerne vise andre, hvor motiverende og hyggeligt det kan være at løbe sammen med andre. Og ikke mindst hvor meget energi, man kan få af at være udendørs - uanset vejret.

/Anne-Sofie

Malene Due Eriksen


Malene er træner på holdet Senior Walkers. 


Malene er en ildsjæl og en arbejdshest. Malene kan klare mange udfordringer og lader sig ikke slå ud af forhindringer og bump på vejen. Til dagligt arbejder Malene i Hillerød Kommune som projektleder.

I HVRunners har Malene ansvaret for Kredsløbet, hvor hun står for planlægning og afholdelse af løbet. Fra oktober måned 2023 er Malene træner for Senior Walkers.

Gustav Holmberg

Gustav er 21 år og går på Frederiksborg Gymnasium og løber orienteringsløb til dagligt som eliteudøver.

Gustav har erfaring med løb, trailøb og cross og er et stærkt forbillede for de unge løbere i klubben. Gustav er træner for de hurtigste løbere på holdet Young Runners hver ondag.

Det fede ved løb er at man kommer ud og presser kroppen til at skulle præstere og man mærker pulsen stige.

Grunden til jeg gerne ville være træner er for at bringe glæden ved løb videre til andre og hjælpe dem med at opnå deres mål.


/Gustav

Lærke Ebbenæs

Lærke er instruktør på vores yogahold. Lærke har 6 års erfaring som yoga instruktør og har henholdsvis 300 timers certificeret uddannelse og adskillige kurser indenfor yoga og meditation.

Lærke er uddannet cand merc IT og arbejder til dagligt som konsulent indenfor kvalitet af software.

Den perfekte weekend for Lærke er en god løbetur og en god kop kaffe.

“Jeg begyndte for alvor med at løbe da jeg spontant meldte mig til DHL og tænkte “næste år skal jeg forbedre min tid” det blev starten på den vildeste ændring i mit liv. Jeg har kun løbet i små 1,5 år, men det er nu en så integreret del af mit liv at jeg ikke kan undvære det! Løbet for mig er blevet en måde at få en pause og finde ro, jeg ser mange forbindelser mellem yoga og løb og de komplimenterer hinanden perfekt. Jeg kan bruge den kontrol over min vejrtrækning jeg lærer at få under yogaen til mit løb, og så hjælper det at holde kroppen mobil og fleksibel”


/Lærke