Trænere
Marie Ejby Hansen

Marie Ejby Hansen er ansat som cheftræner i HVRunners. Marie varetager træningen på 

Mini - Junior - Rookie - High Five og Race Runners. 


Marie har ni års erfaring som løbetræner for begyndere og øvede løbere og er certificeret DGI og DAF løbetræner med speciale i halvmaraton- og maratondistancen. Derudover har hun deltaget i adskillige kurser for at dygtiggøre sig inden for træningsplanlægning, løbeteknik og skadesforebyggelse.


"Via mit primære arbejde som folkeskolelærer har jeg 12 års undervisningserfaring af børn og unge som idrætslærer på Hillerød Vest Skolen. 

Jeg elsker også selv at dyrke sport og igennem min interesse for triatlon og udholdenhedssport har jeg efterhånden en del erfaring med træning og deltagelse i løb og konkurrencer. Jeg har, i de sidste tre år, været en del af age group landsholdet i triatlon.

Udover at jeg selv synes det er dejligt at dyrke meget motion, brænder jeg for at motivere børn, unge og voksne til at dyrke mere motion og hjælpe dem med at finde lysten frem til løb og træning og dermed opnå bedre kondition, mere styrke og en bedre livskvalitet. Det giver mig meget at opleve, at dem jeg træner, bliver stolte af det de præsterer.

Mine træningsprogrammer er bygget op så de er varierende men overskuelige og nemme at gå til. Træningsprogrammerne består hver uge af en tempotur, en længere rolig tur og en intervaltræning  på hold. 


Det er vigtigt for mig at der er en god stemning omkring træningen, at alle føler sig velkommen på holdene, at vi bakker hinanden op, når det er hårdt og at mine løbere går fra fællestræningerne med en god fornemmelse og lyst til at arbejde videre med løbetræningen." 

Jeg glæder mig til at løbe sammen med jer.

/Marie

120223908_1422072648183862_7605977334512213207_n
Andreas Pietras Bøgh

Andreas Pietras Bøgh er ansat som træner i HVRunners og varetager mandagsholdene Road Runners og Tempo Runners

Andreas er prof.ba Psykomotorisk terapeut og efteruddannet personligtræner med en særlig passion for løb. Han er derudover en erfaren løber på distancer fra 3000m til Marathon. Til daglig arbejder han som terapeut på et plejecentre i Gilleleje. Udover trænerrollen har vi også glæde af Andreas på holdet Race Runner. 


 "For mig er bevægelse livskvalitet, jeg elsker at komme ud, og har lært at elske de rolige ture lige så meget som de hårde hurtige. For mig er det vigtigt at lære sig selv at kende som løber, og blive bevidst om det du gør, planlægge og mærke efter. Jeg lægger et stort fokus på, at træningen skal være sjovt og social lige som den skal være effektivt og målrettet. Vi skal gå glade hjem, vi skal glæde os til næste gang, og så skal vi udvikle os selv som mennesker og løbere. Jeg syntes det er utroligt spændende at være en del af en klub der arbejder for fælleskabet, har et øje for kulturens udvikling og som leverer videns baseret træning"

/Andreas

207352181_209867351029276_4211643833917410429_n
Sune Pedersen

Sune Pedersen er 39 år, bor i Ølsted og arbejder til dagligt som salgskonsulent. Sune har de sidste 6 år  løbet OCR og trailløb på elite-plan, derudover har han undervist i OCR i 3 år i et fitnesscenter. Sune er træner på vores trailhold, Trail Race Runners.

Sune deltager i mange spændende løb i Danmark og rundt omkring i verden og han har stor erfaring med løb i udfordrende terræn. Når Sune ikke bruger weekenderne på at deltage i løb, ser man ham ofte tonse rundt på trailspor i de nordsjællandske skove. Sune kender derfor skovene ud og ind og som træner på Adventure Runners kan han føre løberne rundt på spændende ruter. 


"Da jeg har en stor kærlighed for bjerge, har jeg deltaget i en del udenlandske løb i bla, New Zealand, Andorra, Østrig, Italien & Schweiz.

At løbe i bjergene, er noget af det mest betagende for mig. 

 At løbe trail i skoven, er ikke bare god træning. 

Men også en fantastisk måde at opleve naturen på i alle 4 årstider. 

Når vi løber på de tekniske spor, kræver det at alle sanser er tilstede på én gang hvilket også giver et mentalt pusterum fra den travle hverdag.

Jeg glæder mig meget til at dele ud af de oplevelser det giver derude. 

Hvis I selv går med tanken om at prøve et trailløb i bjergene på sigt, må I endelig spørge ind. 

Man behøver på ingen måde at være topatlet for at deltage i disse."

/Sune Pedersen

Thumbnail_img_5151
Lena Thoft

Lena Thoft er 36år gammel og bor i Hillerød og er træner på holdet Trail Runners. Når Lena ikke løber arbejder hun som dyrepasser på Københavns Universitet, primært med heste. 

Lena startede sit liv med løb i 2009 som landevejsløber, men blev i 2015 introduceret til OCR som hun blev bidt af og så god at hun i flere år dyrkede det på elite plan. I løbet af 2020 gik Lena over til Ultratrail løb som defineres ved +50km distancer. Lena elsker udenlandske løb, men hun dyrker også stadig OCR og underviser i det i fitness center.

  

"For mig er trailløb rigtig løb da vi tvinges til at bruge kroppen på den mest hensigtsmæssige måde. Alsidig træning er nøglen, og der er uendelig mulighed for udvikling. Det motiverer sindet med konstant forandring på sporet og giver en form for mindfulness. Alene eller med andre løbere i storslået natur er det det bedste jeg kan bruge min tid på. Jeg har opdaget at min krop fungerer godt på langt og langsomt løb, og har derfor fundet min hylde med ultratrail.

Jeg håber at kunne vække andres glæde ved trailløb og inspirere til at komme endnu mere ud at røre sig, sammen."

/Lena

280038568_262346236073865_1137831026516470773_n