Trænere

Marie Ejby Hansen

 Marie varetager træningen på 

Junior - Young - Rookie - Ready - High Five Vest og Race Runners. 

Derudover også på holdene Skills&Drills og Full Body.

Marie har 15 års erfaring som løbetræner for begyndere og øvede løbere og er certificeret DGI og DAF løbetræner med speciale i halvmaraton- og maratondistancen. Derudover har hun deltaget i adskillige kurser for at dygtiggøre sig inden for træningsplanlægning, løbeteknik og skadesforebyggelse.

"Via mit tidligere arbejde som folkeskolelærer har jeg 12 års undervisningserfaring af børn og unge som idrætslærer. 

Jeg elsker også selv at dyrke sport og igennem min interesse for triatlon og udholdenhedssport har jeg efterhånden en del erfaring med træning og deltagelse i løb og konkurrencer. Jeg har tidligere været en del af age group landsholdet i triatlon.

Udover at jeg selv synes det er dejligt at dyrke meget motion, brænder jeg for at motivere børn, unge og voksne til at dyrke mere motion og hjælpe dem med at finde lysten frem til løb og træning og dermed opnå bedre kondition, mere styrke og en bedre livskvalitet. Det giver mig meget at opleve, at dem jeg træner, bliver stolte af det de præsterer.

Mine træningsprogrammer er bygget op så de er varierende men overskuelige og nemme at gå til. Træningsprogrammerne består hver uge af en tempotur, en længere rolig tur og en intervaltræning  på hold. 

Det er vigtigt for mig at der er en god stemning omkring træningen, at alle føler sig velkommen på holdene, at vi bakker hinanden op, når det er hårdt og at mine løbere går fra fællestræningerne med en god fornemmelse og lyst til at arbejde videre med løbetræningen." 

Jeg glæder mig til at løbe sammen med jer.

/Marie

Andreas Pietras Bøgh

Andreas Pietras Bøgh er ansat som træner i HVRunners og varetager mandagsholdet Road Runners.

Andreas er prof.ba Psykomotorisk terapeut og efteruddannet personligtræner med en særlig passion for løb. Han er derudover en erfaren løber på distancer fra 3000m til Marathon. Til daglig arbejder han som terapeut på et plejecenter i Gilleleje. Udover trænerrollen har vi også glæde af Andreas som løber på holdet Race Runner. 


 "For mig er bevægelse livskvalitet, jeg elsker at komme ud, og har lært at elske de rolige ture lige så meget som de hårde hurtige. For mig er det vigtigt at lære sig selv at kende som løber, og blive bevidst om det du gør, planlægge og mærke efter. Jeg lægger et stort fokus på, at træningen skal være sjovt og social lige som den skal være effektivt og målrettet. Vi skal gå glade hjem, vi skal glæde os til næste gang, og så skal vi udvikle os selv som mennesker og løbere. Jeg syntes det er utroligt spændende at være en del af en klub der arbejder for fælleskabet, har et øje for kulturens udvikling og som leverer videns baseret træning"


/Andreas

Daniella Keseric

Daniella bor i Hillerød og er en passioneret løber med flotte 5 km og 10 km tider. Daniella har også prøvet kræfter med trail og ultraløb i bjergene og i 2022 tog hun en løbetræneruddannelse for at udvikle sig yderligere som løber og løbetræner. Daniella er træner på High Five City og på Mini Runners.


“Jeg startede med at løbe for at komme i bedre form, men det er blevet til så meget mere. Det giver mig tid til at tænke, det er meditativt i naturen og jeg har det super godt efter en løbtræning. Gennem de sidste 3 år med løb, har jeg udviklet en utrolig disciplin. Lært meget af hvad ens krop kan og ikke kan, prøvet grænser med at løbe i bjergene med mange højdemeter. Alle kan lære at løbe og flytte grænser i forskellige løbeformer og terræn. Derfor har jeg også fået denne passion for at lære andre at løbe. I 2021 tog jeg derfor løbetræneruddannelsen hos Allan Zachariasen i DGI Nordsjælland, og jeg glæder mig til at begynde at bruge det jeg har lært hos børnene og begynderløberne i HVRunners Jeg har været med i klubben i et år og er utrolig glad for, at jeg nu har fået lov til at hjælpe andre med, at lære at løbe på en sund og fornuftig måde.

Jeg glæder mig meget til at være med i HVRunners som træner, få træner erfaring og møde en masse seje løbere."


/Daniella

Gustav Holmberg

Gustav er 20 år og går på Frederiksborg Gymnasium og er elite orienteringsløber. 

Gustav har erfaring med løb, trail og cross og er et stærkt forbillede for de unge løbere i klubben. Gustav er træner på holdet Young Runners hver onsdag.

"Det fede ved løb er at man kommer ud og presser kroppen til at skulle præstere og man mærker pulsen stige.

Grunden til jeg gerne ville være træner er for at bringe glæden ved løb videre til andre og hjælpe dem med at opnå deres mål"


/Gustav

Frederik Splittorff


Frederik Splittorff er 24 år og bor i Hillerød. Frederik er træner på Trail Runners om tirsdagen.

"Til dagligt er jeg butiksassistent i Løberen Hillerød, og har været det siden siden 2019. Derudover har jeg tilbragt to vintersæsoner i Kaprun, Østrig som skiinstruktør. Er oprindeligt fra Hillerød, og har løbet orienteringsløb på eliteplan indtil 2018, hvor jeg udskiftede orienteringsløb med adventureraces, ultraløb og lange landevejsløb. Som en passioneret løber omfavner jeg hver eneste kilometer som en mulighed for vækst og selvopdagelse. Min oplevelse gennem sportens verden, både op- og nedture, har lært mig hvad modstandskraft, dedikation og udholdenhed egentlig betyder. Det kan godt være jeg er ung, men jeg er super engageret i at inspirere andre til at finde glæde og tilfredsstillelse i løb, uanset deres erfarings niveau. Ved at dele mine erfaringer og indsigter, sigter jeg mod at motivere andre til at snøre skoene og begive sig ud på deres egne eller næste løbeeventyr."
Jeg glæder mig til at løbe sammen med jer!

/Frederik

Anne Sofie Munk Marcussen

Anne-Sofie bor i Hillerød og har løbet i klubben, siden den startede. Anne-Sofie har været træner for et gå-hold og har kørt et senior-trænings forløb. Nu er Anne-Sofie træner for Senior Runners og har uddannet sig til Personlig træner med speciale i Seniorer samt Outdoor-og Hjemmetræning.

"Jeg meldte mig ind i HVRunners fordi jeg i mange år havde løbet alene uden at der rigtig skete nogen fremgang. Jeg havde brug for et program, der kunne guide mig og ikke mindst nogle løbekammerater og en træner. Udover at jeg kom i god form, har jeg lært hvordan jeg får styr på mit tempo, og hvordan man skal "økonomisere" sine kræfter. Det motiverer mig rigtig meget, at der er hold, der venter på én, og at vi er fælles om at komme igennem træningen. Og måske er det også derfor, jeg nu selv er blevet træner. Jeg vil gerne vise andre, hvor motiverende og hyggeligt det kan være at løbe sammen med andre. Og ikke mindst hvor meget energi, man kan få af at være udendørs - uanset vejret.

/Anne-Sofie

Malene Due Eriksen


Malene møder du som træner på Team Senior og på Mini Runners.


Malene bor i Hillerød og arbejder til dagligt i Hillerød Kommune som projektleder på nytteindsatsen.

I HVRunners har Malene ansvaret for Kredsløbet, hvor hun står for planlægning og afholdelse af løbet, og derudover har hun engageret sig i vores walker seniorgruppe og er træner med det pædagogiske ansvar på Mini Runners. 

Lærke Ebbenæs

Lærke er instruktør på vores yogahold. Lærke har 6 års erfaring som yoga instruktør og har henholdsvis 300 timers certificeret uddannelse og adskillige kurser indenfor yoga og meditation.

Lærke er uddannet cand merc IT og arbejder til dagligt som konsulent indenfor kvalitet af software.

Den perfekte weekend for Lærke er en god løbetur og en god kop kaffe.

“Jeg begyndte for alvor med at løbe da jeg spontant meldte mig til DHL og tænkte “næste år skal jeg forbedre min tid” det blev starten på den vildeste ændring i mit liv. Jeg har kun løbet i små 1,5 år, men det er nu en så integreret del af mit liv at jeg ikke kan undvære det! Løbet for mig er blevet en måde at få en pause og finde ro, jeg ser mange forbindelser mellem yoga og løb og de komplimenterer hinanden perfekt. Jeg kan bruge den kontrol over min vejrtrækning jeg lærer at få under yogaen til mit løb, og så hjælper det at holde kroppen mobil og fleksibel”


/Lærke

Winnie Fejerskov Jørgensen

Winnie er dannet ernæringsassistent siden 1993 og har arbejdet i

Rudersdal de sidste 6 år. Derudover har Winnie i mange år løbet og trænet målrettet og kontinuerligt, og hun har mærket på egen krop hvilken forskel god og korrekt træning kan gøre for kroppen og formen. Winnie er træner på vores styrketræningshold Full Body om onsdagen samt assistent på Trailholdet Green Runners.

"Jeg har i 5 år haft et målrettet fokus på løb. Her er det vigtigt for mig at sætte mål, hvilket gør selve træningen mere vedholdende og brugbar i min måde at fastfolde mine mål. Jeg har løbet lige fra små løb til halvmaraton i skoven/ Trail til landevej. Mine foretrukne løbe områder er, hvor jeg også bliver udfordret mentalt, og det er helt klart når jeg løber Trail. Steder der også kræver en god fysik/styrke.

Da jeg for et par år siden havde muligheden for at være med til at træne en gruppe op til at løbe Royal run 5-10 km, fandt jeg ud af hvor meget glæde det gav mig at være træner. Det at få mennesker til at opleve glæden, fællesskabet og det at udfordre sig selv, men bestemt også at nå de mål de har sat sig for, er det hele værd.

Jeg nyder at have det ansvar og selvbestemmelse i at tilrettelægge træningen efter de træningsplaner der er lagt ud, så alle får en god oplevelse og følelsen af at have ydet sit bedste."

/Winnie

Gustav Hagedorn Gessø

Gustav er 18 år og går til dagligt på UNord tekniske gymnasium i Hillerød. Gustav dyrker OCR på eliteplan, og derudover løber han i HVRunners på holdet Young Runners. Gustav er træner på holdet Young Fitness, som er styrke- plyometrisk- og funktionel træning for unge.


"Jeg bliver altid glad efter at have presset mit krop. Jeg begyndte at dyrke sport fordi jeg fandt noget jeg syntes der var sjovt. Jeg vil gerne dele den glæde med andre unge og håber på at kunne inspirere flere til at komme ud at træne.

For mig er det super vigtigt at dyrke motion. Jeg bliver klarere i sindet og har det meget bedre efter at jeg begyndte at dyrke motion. Jeg dyrker OCR hvilket betyder forhindringsløb og så normalt løb. OCR er for mig en måde at bruge hele kroppen både fysisk og mentalt og har hjulpet mig med at kunne skubbe mig selv."

/ Gustav