Bestyrelsen

Marie Ejby Hansen er stifter af og formand for HVRunners. Ud over formandsposten har Marie også det overordnede ansvar for løbetræningen og trænerne i klubben. 


Marie løber sammen med mange af holdene, men følger især Race Runners træningsplan. Her træner hun op til hurtigere tider på10 km - ½ maraton og maratondistancen. 


"Jeg er meget stolt af og glad for HVRunners. Klubben betyder meget for mig og det har længe været en stor drøm at kunne stable en ny, energisk og eftertragtet løbeklub på benene. 

Vi har brug for en modpol til vores stillesiddende hverdage og derfor giver udendørs løbetræning meget mening. Løb er sundt og så er det fantastisk at opleve alt det der sker med en, når løbetræningen begynder at fungere. Vi får det bedre, bliver gladere og sundere og en langt bedre udgave af os selv. Netop derfor er det også så vigtigt for mig at kunne give den oplevelse videre til så mange som muligt, både børn, unge og voksne. Med HVRunners har vi  skabt en moderne løbeklub for alle, og jeg glæder mig meget over hvor stor succes den har, og hvor mange der gerne vil være en del af vores løbefællesskab. Jeg vil som formand gøre mit for at HVRunners forbliver eftertragtet og fortsat udvikler sig og giver medlemmerne mulighed for at dyrke deres idræt ud fra de forudsætninger de har."

Marie Ejby Hansen

Anne-Sofie har boet i Hillerød Vest siden 2005. Anne-Sofie løber på High Five Runners og har været med siden klubbens start. Anne-Sofie er træner for Senior Runners og hjælper til på City Runners.


"En lokal løbeklub var - for mig at se - virkelig noget, der manglede i Hillerød Vest, så da Marie startede HVRunners var jeg med fra første gang. Og antallet af medlemmer har også vist, at det var noget, der var brug for. Vi har de bedste rammer her i Hillerød til at dyrke motion udendørs, og det er fantastisk, at vi kan løbe nye og alternative ruter hver gang, vi løber. Jeg håber, at HVRunners kan blive ved med at være en klub, der kan lokke folk ud – både for at udfordre sig selv, blive opmuntret og motiveret af andre men også for at opleve al den natur, som vi bor lige op ad. Derudover er HVRunners ikke kun træning, men også en mulighed for at møde nye mennesker, som man måske ellers ikke ville have mødt, og det er en meget social forening, hvilket betyder noget for mig."

Malene Due Eriksen er bestyrelsesmedlem i HVRunners, en ildsjæl og en arbejdshest. Malene kan klare mange udfordringer og lader sig ikke slå ud af forhindringer og bump på vejen. Til dagligt arbejder Malene i Hillerød Kommune som projektleder. 

I HVRunners har Malene ansvaret for Kredsløbet hvor hun står for planlægning af afholdelse af løbet. Derudover er Malene træner for Senior Walkers.Malene Du Eriksen

Billede

Der er i øjeblikket intet billede tilgængeligt

Lisbeth Høier Harpsøe er suppleant i HVRunners 

Lisbeth har været med i HVRunners, både som løber og som bestyrelsesmedlem, siden klubbens start. Lisbeth elsker udfordringer og bruger gerne søndag morgen på en lang trailtur i St. Dyrehave eller på at løbe hårde intervaller i Slotsparken. Ud over at brænde for løb og træning er Lisbeths vilje til at arbejde hårdt for at opnå succes ganske bemærkelsesværdig.HVRunners har noget helt unikt at tilbyde deres medlemmer i forhold til andre løbeklubber, som jeg tidligere har trænet hos. Her er hjerte og oprigtigt engagement i hver enkelt løbers udvikling tydelig fra trænerens side, og klubbens DNA er stærkt præget af fællesskab, engagement og løbernes opbakning til hinanden på tværs af holdene uanset alder og niveau. Da jeg har været med siden klubbens start, har jeg også fulgt mange af løbernes udvikling fra de startede, og er dybt imponeret over hvor hurtigt man rykker sig som løber hos HVRunners.
Som medlem af bestyrelsen glæder jeg mig til at kunne bidrage til HVRunners’ forsatte udvikling som klub, arrangere events for medlemmerne, sætte rammerne for træningen og udbrede kendskabet til vores unikke klub yderligere, så endnu flere løbere kan få glæde af os."


Lisbeth Høier Harpsøe