Bestyrelsen
Marie Ejby Hansen

Marie Ejby Hansen er stifter af og formand for HVRunners. Ud over formandsposten har Marie også ansvaret for løbetræningen i klubben og er ansat som HVRunners cheftræner. 


Marie løber sammen med mange af holdene, men følger især Race Runners træningsplan. Her træner hun op til hurtigere tider på10 km - ½ maraton og maratondistancen. 


"Jeg er meget stolt af og glad for HVRunners. Klubben betyder meget for mig og det har længe været en stor drøm at kunne stable en ny, energisk og eftertragtet løbeklub på benene. 

Vi har brug for en modpol til vores stillesiddende hverdage og derfor giver udendørs løbetræning meget mening. Løb er sundt og så er det fantastisk at opleve alt det der sker med en, når løbetræningen begynder at fungere. Vi får det bedre, bliver gladere og sundere og en langt bedre udgave af os selv. Netop derfor er det også så vigtigt for mig at kunne give den oplevelse videre til så mange som muligt, både børn, unge og voksne. Med HVRunners har vi  skabt en moderne løbeklub for alle, og jeg glæder mig meget over hvor stor succes den har, og hvor mange der gerne vil være en del af vores løbefællesskab. Jeg vil som formand gøre mit for at HVRunners forbliver eftertragtet og fortsat udvikler sig og giver medlemmerne mulighed for at dyrke deres idræt ud fra de forudsætninger de har."

Marie Ejby Hansen
146330480_425462971896526_1235345627367623094_n
Lisbeth Høier Harpsøe

Lisbeth Høier Harpsøe er bestyrelsesmedlem i HVRunners og til dagligt sidder hun som marketingchef i Ametek  i Allerød.

Lisbeth løber på 10 km - 1/2 marathon holdet og har været medlem af HVRunners siden klubbens start. Lisbeth elsker udfordringer og bruger gerne søndag morgen på en lang trailtur i St. Dyrehave eller på at løbe hårde intervaller i Slotsparken. Ud over at brænde for løb og træning er Lisbeths vilje til at arbejde hårdt for at opnå succes ganske bemærkelsesværdig.HVRunners har noget helt unikt at tilbyde deres medlemmer i forhold til andre løbeklubber, som jeg tidligere har trænet hos. Her er hjerte og oprigtigt engagement i hver enkelt løbers udvikling tydelig fra trænerens side, og klubbens DNA er stærkt præget af fællesskab, engagement og løbernes opbakning til hinanden på tværs af holdene uanset alder og niveau. Da jeg har været med siden klubbens start, har jeg også fulgt mange af løbernes udvikling fra de startede, og er dybt imponeret over hvor hurtigt man rykker sig som løber hos HVRunners.
Som medlem af bestyrelsen glæder jeg mig til at kunne bidrage til HVRunners’ forsatte udvikling som klub, arrangere events for medlemmerne, sætte rammerne for træningen og udbrede kendskabet til vores unikke klub yderligere, så endnu flere løbere kan få glæde af os."


Lisbeth Høier Harpsøe
147478436_3612935138826337_440733414319757343_n
Signe Winther

Signe Winther er bestyrelsesmedlem i HVRunners og sidder til dagligt som projektleder i Kultur og Udviklingsafdelingen i Hillerød Kommune og i DGI Nordsjælland. Her arbejder hun for at endnu flere børn og voksne skal bevæge sig og være fysisk aktive som en del af Bevæg dig for livet-samarbejdet. 

Signe løber på fartholdet og har været en del af klubben siden juni 2020. Hun har et mål om at blive hurtigere på 10 km distancen.

"HVRunners er en unik løbeklub, som på kort tid har formået at tiltrække mange nye løbere og medlemmer. For mig var det især den høje kvalitet i træningen og det sociale element i klubben, som jeg blev motiveret af. 
Det er fantastisk at have muligheden for både fælles træning og individuel træning, og det giver en stor fleksibilitet, når træningen skal passes ind i en travl hverdag med små børn. 
Jeg glæder mig til, sammen med resten af bestyrelsen, at fortsætte den positive udvikling af HVRunners og arbejde for gode rammer og forhold omkring træningen og for styrkelse af fællesskabet i klubben."

Signe Winther
Img_20210214_160150
Anne Sofie Marcussen

Anne-Sofie sidder til daglig som udviklingskonsulent i Hillerød Kommune og har boet i Hillerød Vest siden 2005. Anne-Sofie løber på Road Runners og har været med siden klubbens start. Udover løbetræningen er hun også med på Fit for Running, som er indendørs styrketræning for HVRunners løbere.


"En lokal løbeklub var - for mig at se - virkelig noget, der manglede i Hillerød Vest. Og antallet af medlemmer har også vist, at det var noget, der var brug for. Vi har de bedste rammer her i Hillerød til at dyrke motion udendørs, og det er fantastisk, at vi kan løbe nye og alternative ruter hver gang, vi løber. Jeg håber, at HVRunners kan blive ved med at være en klub, der kan lokke folk ud – både for at udfordre sig selv, blive opmuntret og motiveret af andre men også for at opleve al den natur, som vi bor lige op ad. Derudover er HVRunners ikke kun træning, men også en mulighed for at møde nye mennesker, som man måske ellers ikke ville have mødt eller haft noget til fælles med, og det håber jeg, at klubben og alle os medlemmer kan blive ved med at understøtte."

271741866_646362466712748_5336053524104253316_n
Malene Due Eriksen

Malene Due Eriksen er bestyrelsesmedlem i HVRunners, en ildsjæl og en arbejdshest. Malene kan klare mange udfordringer og lader sig ikke slå ud af forhindringer og bump på vejen. Malene er aktiv deltager på High FIve Runners og Fit For Running. Til dagligt arbejder Malene i Hillerød Kommune som projektleder. 275676870_362547869075683_485749613918426628_n