Bestyrelsen
W1siziisijiwmjevmdmvmjivmjdmdth0dnziyv9tx2x2c3bvbnnvcmvyx3bsywnlmmxpdmvfb2dfrnlzaw90zxjhcgllbl9px2nlbnrydw0uanbnil1d?sha=e9f16def1b37674a
Marie Ejby Hansen

Marie Ejby Hansen er stifter af og formand for HVRunners. Ud over formandsposten har Marie også ansvaret for løbetræningen i klubben og er ansat som HVRunners cheftræner. 

Når Marie ikke arbejder i HVRunners er hun ofte at se på Hillerød Vest Skolen hvor hun blandt andet er idrætslærer og motionskoordinator. 

Marie løber sammen med mange af holdene, men følger især fartholdets træningsplan. Her træner hun op til hurtigere tider på ½ maraton og maratondistancen. 


"Jeg er meget stolt af og glad for HVRunners. Klubben betyder meget for mig og det har længe været en stor drøm at kunne stable en ny, energisk og eftertragtet løbeklub på benene. 

Vi har brug for en modpol til vores stillesiddende hverdage og derfor giver udendørs løbetræning meget mening. Løb er sundt og så er det fantastisk at opleve alt det der sker med en, når løbetræningen begynder at fungere. Vi får det bedre, bliver gladere og sundere og en langt bedre udgave af os selv. Netop derfor er det også så vigtigt for mig at kunne give den oplevelse videre til så mange som muligt, både børn, unge og voksne. Med HVRunners har vi  skabt en moderne løbeklub for alle, og jeg glæder mig meget over hvor stor succes den har, og hvor mange der gerne vil være en del af vores løbefællesskab. Jeg vil som formand gøre mit for at HVRunners forbliver eftertragtet og fortsat udvikler sig og giver medlemmerne mulighed for at dyrke deres idræt ud fra de forudsætninger de har."

Marie Ejby Hansen
146330480_425462971896526_1235345627367623094_n
Lisbeth Høier Harpsøe

Lisbeth Høier Harpsøe er bestyrelsesmedlem i HVRunners og til dagligt sidder hun som marketingchef i Ametek  i Allerød.

Lisbeth løber på 10 km - 1/2 marathon holdet og har været medlem af HVRunners siden klubbens start. Lisbeth elsker udfordringer og bruger gerne søndag morgen på en lang trailtur i St. Dyrehave eller på at løbe hårde intervaller i Slotsparken. Ud over at brænde for løb og træning er Lisbeths vilje til at arbejde hårdt for at opnå succes ganske bemærkelsesværdig.HVRunners har noget helt unikt at tilbyde deres medlemmer i forhold til andre løbeklubber, som jeg tidligere har trænet hos. Her er hjerte og oprigtigt engagement i hver enkelt løbers udvikling tydelig fra trænerens side, og klubbens DNA er stærkt præget af fællesskab, engagement og løbernes opbakning til hinanden på tværs af holdene uanset alder og niveau. Da jeg har været med siden klubbens start, har jeg også fulgt mange af løbernes udvikling fra de startede, og er dybt imponeret over hvor hurtigt man rykker sig som løber hos HVRunners.
Som medlem af bestyrelsen glæder jeg mig til at kunne bidrage til HVRunners’ forsatte udvikling som klub, arrangere events for medlemmerne, sætte rammerne for træningen og udbrede kendskabet til vores unikke klub yderligere, så endnu flere løbere kan få glæde af os."


Lisbeth Høier Harpsøe
147478436_3612935138826337_440733414319757343_n
Signe Winther

Signe Winther er bestyrelsesmedlem i HVRunners og sidder til dagligt som projektleder i Kultur og Udviklingsafdelingen i Hillerød Kommune og i DGI Nordsjælland. Her arbejder hun for at endnu flere børn og voksne skal bevæge sig og være fysisk aktive som en del af Bevæg dig for livet-samarbejdet. 

Signe løber på fartholdet og har været en del af klubben siden juni 2020. Hun har et mål om at blive hurtigere på 10 km distancen.

"HVRunners er en unik løbeklub, som på kort tid har formået at tiltrække mange nye løbere og medlemmer. For mig var det især den høje kvalitet i træningen og det sociale element i klubben, som jeg blev motiveret af. 
Det er fantastisk at have muligheden for både fælles træning og individuel træning, og det giver en stor fleksibilitet, når træningen skal passes ind i en travl hverdag med små børn. 
Jeg glæder mig til, sammen med resten af bestyrelsen, at fortsætte den positive udvikling af HVRunners og arbejde for gode rammer og forhold omkring træningen og for styrkelse af fællesskabet i klubben."

Signe Winther
Img_20210214_160150