Træning for seniorer 60+

Vi tilbyder to seniorhold for medlemmer på 60 år og derover. Holdene hedder Senior Walkers og Senior Runners, og de træner hver fredag kl. 12:30-13:30. Seniortræningen er for alle 60+ som vil gå eller løbe i et fællesskab i HVRunners, hvor der er fokus på træning og motion målrettet denne aldersgruppe. Træningen på seniorholdene er bygget op som træningen på alle vores andre hold, med træningsplaner, øvelser og varierende intervaller, men træningen vil være mere skånsom med lavere intensitet og den vil være mindre teknisk krævende. Der er fokus på vedligeholdelse af en sund, stærk og bevægelig krop og knap så meget fokus på udvikling, tider og teknik, som der er på vores andre løbehold i klubben. 

Senior Walkers er for seniorer som ikke vil/kan løbe, men som gerne vil træne walkintervaller og have øvelser, der styrker og vedligeholder kroppen. 

Senior Runners er for seniorer som gerne vil/kan løbe, afprøve løbeintervaller på forskellige måder og lave øvelser, der styrker og vedligeholder kroppen. 

Er man senior 60+ og også interesseret i nogle af vores andre løbehold, er man selvfølgelig velkommen til at løbe med på lige det hold, man ønsker, så længe niveauet passer og kroppen er klar. Ønsker man at deltage på mere end et løbehold i klubben, anbefaler vi et Plusmedlemskab.