Sponsorer og medlemsfordele

Vi er glade for at vores sponsorere vil være med til at støtte os og dermed lokalsporten, glæden ved idræt og den sunde livsstil. Vores sponsorere gør det muligt for HVRunners at kunne tilbyde bedre træningsvilkår, købe nyt udstyr og give præmier og forplejning til vores events, og så støtter de vores arbejde med børn og unge i idrætten.

Løberen

Alle HVRunners medlemmer får 20% hos Løberen. Du finder vores lokale Løberen butik i Hillerød på Slangerupsgade, hvor de meget gerne hjælper dig med køb af nye sko og udstyr.


Fysioterapien i Centrum

HVRunners medlemmer får medlemsrabat hos Fysioterapien i Centrum, hvor de blandt andet kan hjælpe dig med skader, løbestilsanalyse og specieller indlæg. Fysioterapien ligger på Hostrupsvej i Hillerød.


Flisebent i Herlev

Alle HVRunners medlemmer får 25 % hos Flisebent i Herlev. Hvis du skal have nyt til hjemmet kan du køre til Herlev Hovedgade og få råd og vejledning og flotte nye fliser med 25% rabat. 


Cafe Havehuset

Cafe Havehuset ligger på Rendelæggerbakken i Hillerød Slotspark. Her har vi en aftale med gratis morgenmad efter morgenløb. Følg med på vores Facebookside hvor du finder mere information om disse events.


Kaiser Sport & Ortopædi

Alle HVRunners medlemmer får 20 % hos Kaiser Sport.

Du kan bestille en KSOløbetest hos Kaiser Sport og få grundig vejledning omkring dit valg af løbesko. 


OK-Benzin

Vælg HVRunners som din klub i OK appen, og så vil OK give et økonomisk bidrag hver gang du tanker, bruger el eller I opretter jer som nye kunder. 

Se mere her