Adrian Voetmann

Adrian Voetmann

Adrian Voetmann er blevet HVRunners Helt i april 2022 af mange grunde. Adrian har sørget for skjult reklame for HVRunners i Børneavisen, fordi han selvfølgelig huskede at have klubtøjet på, da han skulle fotograferes til Avisens kageside. Det udløste også dejlige cupcakes til Juniorholdet.

Udover det bidrager Adrian flittigt til snakken og stemningen på holdet, for han er rigtig god til at snakke. Når man løber sammen med Adrian får man altid en god historie, en sjov samtale eller en hyggelig kommentar med på vejen. Og så må vi også nævne Adrians stædighed og vedholdenhed når det handler om løbetræning, for Adrian giver aldrig op, og selv om at han ofte starter træningen med at sige ”åhhhnej det orker jeg ikke”, så gennemfører han den altid med smil på læben og en god portion vilje. Herunder kan I høre lidt om Adrian og hvorfor han har valgt at gå til løb.


Hvor gammel er du og hvor går du I skole? Jeg er 10 år gammel og går på Hillerød Vest Skolen

Hvorfor løber du i HVRunners? “Fordi det er sjovt og jeg bliver så glad af det. Det er hyggeligt med løbevennerne på Junior Runners”

Hvilken type løb og træning kan du bedst lide? “Banetræning”

Har du andre fritidsinteresser end løb?

 “Rollespil og computerspil”

Kan du fortælle om den sjoveste oplevelse du har med løb? “Da vi var til fitness og wellness event med juniorholdet og var i saltbassinet. Vi, der havde små sår og rifter hoppede skrigende op igen fordi det sved – det var mest sjovt bagefter…”

Hvad betyder dine løbevenner for dig?

 “Vi har det meget sjovt sammen og der er altid god stemning, så de får mig til at løbe selv om at det er hårdt”