Løbetræning voksen
Mulighed for løbetræning flere gange om ugen

Når du tilmelder dig et løbehold hos HVRunners giver det dig mulighed for at deltage på så mange løbehold som du har lyst til om ugen, uden merbetaling. Det vil altså sige, at du både kan deltage på fx Tempo Runners og Trail Race Runners i løbet af en uge, hvis det er de to hold du gerne vil løbe på. Det kan være godt at kombinere trail og intervaltræningen, så derfor er vores holdplan lavet, så du har mulighed for at deltage i begge dele. 

Vi har fx også mange løbere som løber på både High Five Runners om torsdagen og Trail Runners om tirsdagen, da de to hold kombinerer hinanden godt. 


I weekenden er der ikke holdtræning, men vi arrangerer ofte fællestræning via vores programmer eller i Facebook Gruppen. I weekenden løber vi længere og langsomme ture eller deltager i motionsløb og konkurrencer.


Du kan læse om alle vores hold her: https://www.hvrunners.dk/klub/...


Holdplan
Holdplan%20august-december%202022
Om løbetræningen

Du vil modtage en træningsplan der passer til det hold du er tilmeldt, og vi arbejder ud fra, at det er vores realistiske mål der styrer hvilket tempo vi løber i i intervallerne, og hvordan vores løbezoner er inddelt. Vi arbejder os langsomt frem så vi forhåbentligt undgår overbelastningsskader, så man skal have god tålmodighed når man starter løbetræningen hos HVRunners. Men vi er overbevist om, at det er bedre at give sig god tid til at bygge kroppen op, så den kan klare den belastning det er at løbe. 


Hvis du har tilmeldt dig et hold og kort tid efter finder ud af at et andet niveau vil passe dig bedre, kan man altid blive rykket op eller ned. Vi har heldigvis hold til alle niveauer.


Alle vores træninger starter med opvarmning - tekniktræning og derefter løber vi interval- eller tempotræning. Nogen gange kombinerer vi løbetræningen med funktioneltræning, mobilitets- og styrketræning. 


Vi har nogle dygtige, erfarne og engagerede trænere, som gerne vil lære fra sig og give vores medlemmer gode oplevelser, motivation og nyttige fif til deres løbetræning. Vi stræber efter at gøre træningen så personlig som vi overhovedet kan, selv om at det er holdtræning. 

Du kan læse om vores trænere her: https://www.hvrunners.dk/klub/...

Det sociale og fællesskabet betyder meget, og vi har derfor også altid tid til en hyggelig snak eller et godt grin imellem intervallerne. 

294798321_396519562369092_3885542756914640052_n