Børn og unge
Børn og unge

Hos HVRunners har vi mere end 50 aktive børn og unge, som hver uge kommer og løber i vores løbeklub. Her er mange forskellige aldre og niveauer, og vi er en klub som er gode til at rumme forskelligheder. 

Vi tænker ikke firkantet, og på at man skal være på en bestemt måde, for at kunne passe ind i vores klub. Alle er velkomne, og vi prøver så godt som vi kan, at få alle til at føle sig godt tilpas. 


Der er et ekstremt stærkt sammenhold blandt de store og de små i klubben, hvilket giver en god dynamik, og det er motiverende for de små at have nogle gode forbilleder i de lidt ældre løbere.


For mange af vores løbere er HVRunners meget vigtig. For nogen er det vigtigt at få trænet til en konkurrence og for nogen er det vigtigste løbevennerne. Uanset hvad målsætningen er, er det vores mål at gennemføre træningen med et smil, med venlighed og en god stemning,  imens vi er seriøse og vil lære noget. 


Vi træner primært på Hillerød Vest Skolen og på stier omkring skolen. 

Vi er dog også på ture i Selskov, og så tager vi ind imellem til Hillerød Stadion, hvor vi løber på løbebanen og prøver forskellige atletikdiscipliner.


For de konkurrenceivrige løbere deltager vi i atletikstævner, til motionsløb og crossløb.


Derudover har vi et aktivt juniorudvalg som sørger for træningscamps og sociale aktiviteter for vores børn og unge. Vi har træning for de mindste 6-9 år:

Mini Runners hver fredag kl. 15:15

https://www.hvrunners.dk/klub/...


Og for de lidt ældre 10-16 år:

Junior Runners hver onsdag og fredag kl. 16:15

https://www.hvrunners.dk/klub/...


Hvis du er over 12 år og løber på Junior Runners har du også mulighed for at deltage på nogle af vores voksenhold. Her har vi både trail- og konkurrence hold, såfremt du ønsker at udvikle dig endnu mere inden for løb. 

Er du over 16 år, vil vi anbefale dig at melde til et af vores voksen hold. 

Kontakt Marie Ejby Hansen 60622772 for mere info


289759689_1973630829499141_5617077336847053014_n